Missing parts

Lyssnade på Tommy Körberg på Spotify för ett par dagar sen, och när det blev "Stad i ljus" så saknade jag Härnösand en stund. Sen gick det över.

I lördags blev den en rödvinskväll med väldigt trevligt sällskap (även om en eller ett par individer saknades för en äkta rödvinskväll, men man ska glädja sig åt det man har i stället) och den viktigaste ingrediensen - bortsett från vinet - fanns med. För den som aldrig har upplevt en riktig rödvinskväll så kräver de ett visst mått av bitterhet (och dålig humor... och självgodhet... skulle jag nog säga).

Söndagskvällen saknade faktiskt också något, men blev istället en första gång för något annat. Här åker man för jävla långt bara för att få umgås med en människa som i stort sett somnar typ halvvägs in i "Batman begins" (och som enbart känner till Katie Holmes som "hans fru" (hur kan man inte ha sett "Dawson's Creek?!)).

Men viktigast av allt: pappa kommer hem imorgon!

Vedhämtning vid farmors och farfars torp utanför Enköping sommaren -86.

Kommentarer
Postat av: Jessika

fantastisk beskrivning av de grundläggande ingredienserna för en lyckad rödvinskväll. Som per definition också bör innehålla ett visst mått av misslyckande. Ah... the good old days... :D

2009-08-26 @ 19:37:42
URL: http://jessikavingakristina.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0