*gäsp*

Jag har sovit hur mycket som helst inatt... följaktligen är jag så klart übertrött...

Hade tankar på att följa med ner till kajjan och käka lunch, men när man inte vaknar förrän 11.15 och meningen var att man skulle möta upp sällskapet på villan 11.30, så känns det lite tajt. En kvart är inte direkt tillräckligt för att jag ska gå från morgongrinig med hår som står åt alla håll (för att jag har en viss ovana att gå och lägga mig utan att låta håret torka) till någorlunda trevlig och snygg ;P

Och varför måste jag återigen förklara för en person att jag inte är intresserad av honom? Jag var inte det för vad fan det nu är, ett och ett halvt år sen typ, och jag är det verkligen inte nu heller... Varför faller snälla (mesiga) killar för mig??



Och så en liten orgie i kattbilder =)
1. Cleo jagar kamerasnöre
2. Njuter av utsikten på Rosenbäcken innan snön kom
3. Mitt sängsällskap (notera att han lägger sig under täcket...)
4 & 5. Olika katter sover på olika sätt...
6. Sandor och jag tittar på fotboll
7. Min knäppa katt försöker dyka ner i toaletten?

Värsta slampan...

Att gå med i inredningsgruppen måste varit ett av de roligaste besluten jag tagit som kåraktiv, så här i efterhand. Shit vi hade kul igår kväll/natt...
Obligatorisk marshallowsgrillning över värmeljus, övernattning i hångelhörnan (Jonas snarkar något otroligt... och jag blev intryckt i hörnet eftersom Fraj bredde ut sig så...) och jag blev utsedd till gruppens värsta slampa, (enbart vad man gjort med Härntas studenter räknades, annars hade jag knappast vunnit så överlägset ;P) men så länge jag slipper vara den som samlar på sig röda streck på ingen tid alls och snart kommer ha jävligt svårt att få till det med någon alls om det fortsätter i samma takt så är jag rätt nöjd =)

Annars så är jag otroligt jäkla jättetrött, så kommer nog slockna på soffan rätt snabbt ikväll - finns inget bättre sätt att somna än med en katt på magen... Någon gång måste jag slänga upp bilder på mina söta katter som brukar turas om med att placera sig på mig och på soffans ryggstöd. Så folk kanske kan tro på att de inte alltid ligger och trycker under antingen soffan eller sängen =)

Eller så kanske jag bestämmer mig för att våldgästa någon granne... Vi får väl se...

I övrigt så ska jag inte gå på julsoarén, trots att jag till och med blev erbjuden en redan betalad (!) plats... Jag har varit på julsoarén tre (3) gånger, av dessa är det en (1) som jag faktiskt hade roligt på... Rätt dåliga odds, och jag gillar inte att klä upp mig i finkläder eller att äta julmat...

Ibland önskar jag...

att jag föll för dom riktigt snälla pojkarna istället... Men alltså utan lite kaxig attityd och förmåga att dryga sig med mig, samt så klart en härligt sarkastisk humor så går det bara inte. Attraktionen är lika med noll.

En schysst (hur stavar man det, egentligen?) pojke, som inte låter mig köra med honom och som ser ut som, tja, jag vet inte, Johnny Depp? Hur svårt kan det vara att hitta, egentligen? ;P
(Extra plus för bra musiksmak, så klart! Att lyssna på skit är fruktansvärt avtändande...)

I övrigt så har det varit nationskväll på Bittens, vilket var riktigt roligt. Och så blir det tydligen caps-tävling imorgon, på måndag står jag i fiket med Tommy (kom gärna förbi) och så ska inredningsgruppen först på utflykt till axfood och sen umgås och skvallra massor vad det verkar på onsdag. Jag ser fram emot det löjligt mycket, men inredningsgruppen brukar ha kul ihop, extra bra nu när en viss person inte kan närvara...

Och jag måste få tummen ur och fixa borrmaskin så att jag får upp hyllor, och sedan kan göra en fin lägenhetsvisning här :P

Och facebook motarbetar mig när jag vill lägga upp bilder... skitsida...

nästan 90 sidor lunarblogg

nersparat i word och jag kan nu överge den där sidan helt... Även om jag just läste i en annan blogg där att jag har Härntas snyggaste ben, och sånt är ju alltid trevligt =)

Jag tvingar mig till ljusterapi i form av förmiddagspromenader när jag kan, och ser till att få i mig vitaminer, och på typ en vecka så har jag börjat känna mig mycket piggare igen. Antingen funkar det eller så är allt bara placeboeffekt, men vem bryr sig egentligen om vilket?

HSS höstspel i lördags, skippade förmiddagens lekar, men gick i alla fall på Metropol på kvällen (trevligt, men väldigt lite folk...). Men vi hade någon form av kanske efterfest hemma hos mig sen också (och var det någon som väcktes av dörrknackningar mitt i natten så skyller jag allt på Fraj :P).
Men vi hade i alla fall intressanta samtal där, mycket skratt blev det, och så den ständigt närvarande dtp:n... och Jonas somnade typ på min soffa (och såg spöken som vinkade honom till sig med tre fingrar... eller nåt...)
Och jag skickade konstiga (men inte pinsamma) sms, framför allt ett jättebra om att testa sängarna när man är grannar, innan man bestämmer sig för vem man ska sova hos... Jag vet inte... men det var viktigt då, ok?
Och jag hade glömt hur full - och bakfull - jag blir när jag dricker sprit. Jag ska nog fortsätta hålla mig till rödvin =)

Apropå rödvin så är det klart att det inte var viktigt med en rödvinskväll förra veckan. Den var ju bara preliminärbokad i alla fall. Och man vill ju inte att någon ska åka dit för rattfylla ;)

Guess what I did yesterday?

Jag avfrostade mitt frysfack med hårtork!
Så otroligt spännande är mitt liv för tillfället... Men jag kan nu få in säkert dubbelt så mycket i det, eftersom det inte till hälften är fyllt med is (eller så var det det som var knarkgömman... :P)

Och jag hade verkligen velat dricka vin ikväll... Men, men, sånt är livet, nu får jag väl hitta på något annat (som kanske är aningen mer socialt än gårdagen...).

Oh, yes, isn't life great (den kollektiva höstdeppen är här nu, även fast det väl rent tekniskt faktiskt är vinter).

Och jag borde skriva ihop min text till Hyenan, men jag orkar inte just nu. Orka gå runt och fråga folk om deras overaller... Well, jag har tagit på mig att göra det, så det är väl bara att göra.

En annan lärdom från onsdagens fest

Är att såna där små söta glittriga trollspön som man kan köpa i leksaksaffären och använda när man ska låtsas vara någon sorts fé, inte är speciellt bra att använda som vapen...
Test gjordes meed att använda mitt trollspö till spanking, vilket ledde till att det gick sönder...


^
Den skyldige med trollspö

(Denna lärdom har alltså inget att göra med vad det föregående inlägget handlar om!)

"Du är så söt att jag nästan vill hångla med dig"

Och jag såg ut ungefär så här:

(bara lite full)

Men det blev inget av det erbjudandet (trots att hennes pojkvän sa att det var ok...). Jag hittade någon annan att hångla med (och släpa med mig hem, vilket jag ju knappast kunnat göra med Jaz :P).

Det var alltså halloweenphaest i förrgår, jag brukar inte vanligen gå på fest i tiara ;P

Men nu vet jag i alla fall att katterna inte kan gömma sig under soffan i all evighet bara för att någon annan än jag råkar befinna sig i lägenheten... Och jag är faktiskt lite glad att de fortfarande är så pass osäkra - för då slapp vi ha två nyfikna katter i närheten. (En anledning till att inte släpa med sig folk hem när man har katt... En annan är att då skulle man ha sluppit deras mycket envisa väckningsmetod när de vill ha frukost.)

Well, man lever bara en gång, så man får ju se till att ha kul =)

Katt-update =)

Han hittade hem. Eller gick ingenstans i alla fall. När jag gick ut för att leta så stod han och jamade lite lätt hysteriskt i det tilltagande mörkret.
Fast han har ju ingen aning om var han bor, och han är nyfiken men ändå rätt rädd. För när jag hade fått in honom och släppte ner honom (eftersom han har vassa klor och inte riktigt gillar att man håller fast honom) så sprang han iväg åt alla möjliga håll och jamade sedan högt när han inte längre såg mig... Knäppkatt...
Men det tar nog ett tag innan jag får ut honom igen - han är inte intresserad. Men, men, det gör mig inte så mycket så länge han inte blir odräglig inomhus. Och just nu ligger han större delen av dygnet under soffan och verkar mest fundera på vart han hamnat egentligen.

Cleo är däremot som vanligt cool och anpassningsbar (inser hon att hon inte kan påverka situationen så finner hon sig i den) och har hittat sin favoritplats i fönstret (min frukostplats).

Gammal bild på mimsarna...
image2

Finally Rosenbäcken =)

Ja, så har jag då äntligen lyckats ta mig från en bäck till en annan (gud, så spexfyndigt... det slog mig just nu att båda ställena heter något med bäck...)
Jag är jäkligt men det finns så klart ett par grejer jag kommer sakna - badkaret (of course) och tvättstugan (där man kan boka tvättid en hel dag om man vill, och där det nästan alltid är ledigt). Men jag har vunnit roligare grannar ju. Och när jag satt i fönstret idag och käkade toast, drack te och tittade på en helt okej utsikt, så kändes det som ett lyft =)

Nu måste jag bara hitta en lösning för Sandor - en fungerande sådan alltså - för nu har jag faktiskt släppt ut honom (tyckte synd om honom när han mest låg under soffan) men han sprang iväg som en jäkla raket, och nu vet jag inte om han vare sig hittar tillbaka till Rosenbäcken eller Östanbäcken... Smart...

För övrigt är det mycket märkligt att höra en massa olika ljud från grannarna hela tiden...

Och får jag bara med Tors hjälp upp några hyllor så kan det nog bli dags för folk att komma dit och dricka sprit =)

Har ni en nätadapter till en bärbar dator eller (ännu bättre) en bildskärm ni inte använder och kan tänka er kan få bo hos mig ett tag så är ni ännu mer välkomna.

RSS 2.0