Jävla stalkerkvinna...

Sluta läsa min blogg, eller lägg åtminstone av att kommentera... Jag skiter i dig och vi är fan i mig inte ens i närheten av att vara vänner, så jag undanber mig dina kramar etc!

Annars har det varit en bra vecka så här långt. Lite skola, lite spex (sjukt jäkla manus :) but I love it!) och så lite fylla i tisdags =)
Tisdagkvällen började med att jag och Melina gick hela vägen till IB bara för att få höra att det inte fanns några jobb alls, var på vi kände att det inte var helt ok att bara gå hem igen, så vi gick till Virres för lite fika och mänskligt sällskap. Där var en hel del folk och fler skulle det bli som käkade toast och planerade för en fylla senare under kvällen. Men innan dess så hann vi ju sortera tp-frågorna i nummerordning (fullkomligt normalt), sedan läsa frågor till varandra och därigenom förstöra den fina ordningen... Sen, ja, sen blev det fylla, även om jag inte tänkte dricka från början men fulvin och "jag har aldrig" = jag fick flashbacks till HS =)

På något vänster så blev klockan sedan väldigt mycket väldigt fort, och jag, Fraj och Melina vinglade hem vid 6-tiden på morgonen, lyckat.
Tio i elva morgonen efter ringde dessutom den hiskeliga rödhåriga kvinnan och väckte mig och skrattade gott åt min morgonperson... Hämnden kommer att bli ljuv :p

manusläsning idag!

Shit vad kul det ska bli! (bara en viss J Henriksson håller sig långt borta).

Igår blev det annars ingen promenad, hästar, tacos och morden i Midsomer =)

Good stuff, good stuff...

Idag är det hållbar utveckling, tvätt och städning...

vissa människor

är det berättigat att ha ihjäl... eller åtminstone ge en ordentlig armbågstackling ^^
Att det är möjligt att vara så jäkla korkad och ändå klara lärarutbildningen...

Men bara en förmiddag kvar nu, och sen ska den avklarade helvetesveckan firas med lunch på kajjan =)

recept på jobbig vecka

Tag ett antal långa föreläsningar som alla handlar om samma sak (hur vi förstör miljön, jordens undergång och det underbara begreppet "hållbar utveckling"), lägg till att du måste skriva ett pm på 2-5 sidor om hur du tänkt lägga upp ditt examensarbete och har litteraturseminarium nästa vecka.
Sen jobbar du i fiket på den mest välbesökta kvällen än så länge och gör massor av toast och glömmer bort vad folk vill ha på två sekunder efter att de beställt, en extra bonus är att se till att ha varit i skolan mellan 9-17 och ha värre pms än man brukar = sarkastisk bitch.

Till helgen är det nations-OS (V-Dala har en ansenlig mängd fulvin att dricka), ikväll är det någon form av get-together med utbytesstudenterna på villan, och det känns väl som att man borde göra ett appearance i alla fall.

Och jag är trött och otroligt lättirriterad (fast det är jag ju alltid, tydligen :p)

Whatever, det finns människor som är betydligt mycket sorgligare än vad jag är ^^

Men jag lider av en viss overload av Tossi efter dom här dagarna... det är tur för honom att det är så svårt att bli arg på honom (även om jag misstänker att hans "nya revolutionerande teori om kvinnors biologiska utvecklingsprocess" kan tänkas do the trick en liten stund i alla fall).

Jag har...

...irriterande katter (åtminstone på nätterna... de verkar anse att sömn är överskattat)
...ett PM att skriva ihop om mitt examensarbete
...inga pengar

Idag blir en dag för mig själv skulle jag tro. Annars har veckan innehållit:
Två studiegruppsdagar på biblioteket (varav en där jag och Fraj såg ut som sekreterar-tvillingar, klädkod: slips), två kvällar i fiket (en där det bara var jag och Stefan i tre timmar, och en där jag drack rödvin med Tor och Fraj), en insparksfest med lite folk men en fin utflykt till o-husets tak och det heliga ljuset, att jag har skrivit upp mig som intresserad för spexet och en kväll med internationella som jag verkligen inte var på humör för.

Imorgon ska jag på tårtkalas i alla fall =)

Perspektiv på tillvaron...

Från "God, han stöter på mig och jag är INTE intresserad..."
Till "Någon har plockat min mobil och min plånbok ur väskan... underbart..."

Men det var ju en kul kväll fram tills dess, jello-shotsen var kanske inte helt hundra, dock...

Igår blev det dock film med Leo och "Attack-Anton" världens snällaste jävla katt (raka motsatsen till mina...) och det är ju tur att han är snäll, tålmodig och accepterande med tanke på vilken husse han har :p

Men men

(Vår studiegrupp har till och med klädkodex numera. Vi är mycket seriösa...)

Snart

har vi kommit upp i sju dagar i sträck... (Bara hon lyckas pallra sig till biblo nån gång...) Och med tanke på Hampas födelsedagsfest imorgon så lär det ju bli hela åtta dagar innan jag på söndag faktiskt har annat sällskap inplanerat.

Och, studiegruppshumor, ja...
(Snodd direkt från Frajs blogg, när jag nu äntligen ;) har fått länk till den)

Tor: "mummelmummelmummel" (läser högt ur någonting)
Fraj: "Grön"
Jag: "Tvåtusen"
Jonas: "Kortlek"
Tor: "Va?"

Så här roar vi oss alltså i den mest inofficiella studiegruppen, där ingen ens läser samma kurs. Och vi lär oss om det moraliskt försvarbara i att döda sjuka spädbarn, användandet av de/dem/dom i bloggar, vuxenutbildning med mera, med mera...

Brandlarm, snölek och en hysterisk katt

I lördags ringde Fraj och meddelade att hon hade tråkigt och tänkte komma över med vin, mycket trevligt, två flaskor Hidden Rock konsumerades och det var väldigt trevlig stämning. Tor kom förbi en snabbis, drack lättöl, fastnade i datorns bildspel och överlämnade nyckel så att jag skulle kunna mata Guinness och fiskarna medan han och Sassa är i Stockholm.

Gimpie är en knäpp katt som jamar hysteriskt tills han får mat, btw... Stor skillnad mot mina bebisar, men inavlat knäpp är han väl, han med...

Söndagen blev rätt seg, vinet tog väl ut sin rätt, men framemot kvällen ville Fraj leka i snön, så hon jag och Stefan åkte varsin vända nerför backen på stjärtlapp och sedan byggde vi en snögubbe, som väl har smält bort igen eftersom det numera är plusgrader och regn... Efter att ha hängt in blöta kläder i torkskåpet så såg vi DaKato-koden, Stefan stannade så länge som första akten innan han försvann ner till sig och pluggade igen.

Igår så var jag och Fraj på biblioteket några timmar och pluggade, hon fick även tillbaka sin mobil som hon glömde hos mig kvällen innan. Vi var väl inte helt motiverade, men ett par timmar blev det, och Fraj slog inte ihjäl en enda unge...
På eftermiddagen tog sig någon idiot in genom den inte ordentligt stängda porten på Rosenbäcken och slog igång brandlarmet (jävla idiot...). Så vi var några stycken som stod ute på trappan tills fastighetsjouren kom och stängde av det (det låter så att man får tinnitus om man stannar inne i huset). Jäkla tur att det inte brann på riktigt, lite jobbigt att ha ansvar för tre katter i ett sånt läge.

I kväll jobbar jag på Virres med Fraj (ser ni ett mönster i mitt umgänge?), kom gärna förbi om ni är åter i Härnta =)

Tillbaka i snöiga norrland

En timmes längre hemresa än det var beräknat... Men, men, jag är hemma och har pussat extra mycket på mimsisarna i alla fall. Mycket skönt att bara få vara själv - har ett stort behov av me-time, vilket inte riktigt uppfylls hemma hos föräldrarna.

Lugn nyårsafton med familjen. Min pappa förklarade för mig att nyårsafton var "amatörernas afton" bland honom och hans kompisar när han var yngre. (De brukade fira lugnt... med en flaska vodka ^^) Vilket fick mig att känna att jag gärna hade velat lära känna min pappa när han var i min ålder, han och hans polare verkar ha festat på rätt bra, de åkte till England och kollade fotboll minst en gång om året, och åkte på resor till Östeuropa (på tiden när järnridån verkligen existerade), jag tror jag hade gillat att umgås i det sällskapet =)

RSS 2.0